Menu Sluiten

Jessica en Mark zijn getrouwd!

Vorig jaar juli werd ik benaderd door Jessica en Mark. Na een eerste gesprek bleek al gauw dat er een duidelijke klik was. De keuze viel op mij als fotograaf voor de hele dag en de voorbereidingen konden beginnen. Er werd nog wat getwijfeld voor het inhuren van een second shooter (tweede fotograaf/assistent) maar begin januari werd hier ook de knoop in doorgehakt. Bianca werd gevraagd en gelukkig kon zij ook op dé dag van Jessica en Mark. Samen met Bianca heb ik de locaties verkend bij het Houtse Meer en de heide in de buurt.

11 mei 2018 was de grote dag en wat een grote dag was dat. Wij als fotografen hebben mogen meegenieten van een mooi en leuk bruidspaar. Wat een genot om die twee met hun familie en vrienden te fotograferen! Het was een lange en vermoeiende dag maar wat krijg je daar goede energie van, geweldig.

Afgelopen vrijdag was het moment daar dat we hun album mochten afleveren. Inmiddels voelt het alsof we kind aan huis zijn als we aanbellen en elkaar begroeten. Een gezellige avond volgde en de reactie van Jessica en Mark was onbetaalbaar. Ze zijn oprecht blij met het resultaat. Het was ook fijn om te hoen dat de gasten ons nauwelijks hebben opgemerkt, een beter compliment kan je als fotograaf niet krijgen.

Er staat voor Jessica en Mark weer een roerige tijd te wachten want ze gaan verhuizen. Wij wensen dit prachtige, spontane paar een mooie, fijne en liefdevolle tijd in hun nieuwe huis!

Blader gerust door de foto’s en geniet van een mooi en gelukkig bruidspaar. Het spat er echt vanaf bij die twee!

Geplaatst inBruidsfotografie