Menu Sluiten

Tamara en Kevin, wat was het weer een feestje

28 juni 2018, Tamara en Kevin gaan trouwen.

Het is een fantastisch beroep, bruidsfotograaf! Ik mag altijd op het feestje komen alhoewel ik wel moet werken maar dat is zo leuk dat het niet als werken voelt. Zo ook deze keer. Tamara en Kevin zijn een jong, vrolijk en bruisend stel die elkaar het JA-woord geven op een mooie zonnige dag in juni.

Omdat ze allebei verknocht zijn aan de natuur en dan met name het voormalige Surrae terrein gaan we met de Rolls Royce naar het mooie natuurgebied voor de fotoshoot. Na een gezellige shoot moeten we even wachten tot we gebeld worden door de ceremoniemeester. Als we aankomen bij de Setersehoeve, waar we eerder op de dag ook een paar foto’s hebben gemaakt, kan de ceremonie beginnen waarna de traditionele taart wordt aangesneden.

Als ik vertrek om de foto’s voor het bruidspaar te gaan selecteren en te bewerken gaat het feest beginnen. Wat ik vervolgens zie op Facebook is het een knalfuif geworden.

We zijn inmiddels een paar weken verder als ik de foto’s en het album klaar heb. Ze hebben gekozen voor een linnen album met een mooie bewaardoos in dezelfde kleur met dezelfde print. Afgelopen dinsdag mag ik het kers verse bruidspaar blij maken met dit fraai handgemaakte trouwalbum. Aan de gezichten te zien zijn ze er bijzonder blij mee. Ook dit leuke paar was een feestje om te mogen fotograferen! Kijk nog eens naar de foto’s hieronder. Op deze pagina vind je nog meer foto’s.

Geplaatst inBruidsfotografie