Menu Sluiten

Theo goes Italy!

Italië, Toscane

Een aantal weken geleden kreeg ik een telefoontje van Ellen. Ellen en Dennis gaan trouwen in hun lievelingsland, Italië, echter wat blijkt; de Italiaanse fotografen weten wel goed te rekenen voor een dagje fotografie. Nieuwsgierig geworden wat het in Nederland kost, gaan ze op onderzoek uit en zo kwamen ze mij tegen. Ze wilde graag weten wat een bruidsfotograaf hier in Nederland kost, puur informatief en niet met het idee om een Nederlandse fotograaf naar Italië te laten komen.

Gekscherend zeg ik dat ik wel bereid ben om mee te gaan waarop Ellen aangeeft “Ja dat is goed, als je meteen een weekje vakantie boekt”. We hebben een geanimeerd gesprek en we sluiten af met elkaar het beste te wensen. Ik verwijs nog even naar mijn website voor de prijzen die ik hanteer en hang op.

Omdat ik het gesprek niet los kon laten, bedenk ik een leuk voorstel en bel ik Ellen terug. Zij reageert vervolgens heel enthousiast en ze bespreekt het met Dennis. Enkele dagen later mag ik inderdaad een offerte uitbrengen en een paar weken later word ik uitgenodigd bij hun thuis voor een nadere kennismaking. Dat was gisteravond! Onder het genot van een heerlijk stuk zelfgemaakte pompoentaart (echt een aanrader!) en een kopje koffie bespreken we uitgebreid wat een mooi land Italië is. Ellen raakt niet uitgesproken over haar Italië en vooral de streek Toscane. Ik denk dat ik nog een week extra ga om alles te zien wat ze mij heeft verteld. Natuurlijk komt de bruiloft ook heel even ter sprake 😉

Uiteindelijk nemen we afscheid waarbij ze de boodschap voor mij hebben “Wij willen jou als onze fotograaf!”.

Een mooi vooruitzicht met een mooi, warm en lief stel mensen. Alhoewel het nog even duurt, ze trouwen pas in 2020, heb ik er nu al zin in en kan niet wachten om met deze prachtige mensen aan de slag te gaan. Het is een waar genoegen en een eer om de mooiste dag van Ellen en Dennis te mogen vastleggen.

Ik heb er zin in!

Geplaatst inBruidsfotografie