Menu Sluiten

Bruidsfotografie

Jouw mooiste herinnering voor later

Bruidsfotografie industrial urban look

De details van de jurk, de trotse blikken van de familie en het moment van het jawoord: een goede trouwreportage vat de magische momenten samen en vertelt een verhaal. De liefde tussen twee mensen vastleggen als ze elkaar aankijken, dat is mooi!

Het fotograferen van een bruiloft is altijd een mix van verschillende disciplines. Er komt portretfotografie bij kijken, maar ook een stukje storytelling en productfotografie. Voor mij als bruidsfotograaf maakt die afwisseling het vastleggen van de mooiste dag uit jullie leven uitdagend, maar ook ontzettend leuk.

Elk bruidspaar is anders, dus ook elke bruidsreportage is uniek. Ik leg de mooiste dag van jullie leven graag vast op een ongedwongen manier die bij jullie past. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen de wensen en mogelijkheden. Vervolgens maak ik een complete offerte op maat, zodat jullie precies weten wat jullie kunnen verwachten.

Voor bruidsfotografie bedraagt het starttarief 589 euro. Hier is ongeveer vier uur fotografie bij inbegrepen. Meestal is dit voldoende voor het fotograferen van de ceremonie en een fotoshoot. Daarnaast krijgen jullie:

•Een preview van de foto’s binnen een aantal dagen na de bruiloft;
•Alle foto’s in hoge en lage resolutie op een USB-stick;
•Een kwalitatief hoogwaardig minialbum van 15×15 cm.

Dit basispakket voor een trouwreportage is inclusief reiskosten en btw binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Het pakket is per uur uit te breiden voor 115 euro.

Wil je een groter album, meer pagina’s of een speciale cover van (kunst)leer? Ik laat jullie graag de mogelijkheden zien. 

Bruidsreportage met twee fotografen

Optioneel kan ik de hulp inschakelen van een tweede fotograaf. Twee zien altijd meer dan één. Een tweede bruidsfotograaf kan foto’s maken vanuit een ander perspectief, wat verrassende foto’s oplevert. Of net dat ene bijzondere moment in de trouwzaal vastleggen als ik met het bruidspaar bezig ben. Ik werk vaak samen met een fotograaf die dezelfde fotografie-opleiding heeft gevolgd. We hebben aan een half woord genoeg en voelen elkaar goed aan, zodat wij jullie bruiloft op een unieke manier kunnen vastleggen.

Interesse?

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Meestal werk ik in Breda en omstreken. Trouwen jullie op een andere locatie? Geen probleem, dan reis ik jullie graag achterna. Stuur een bericht via het contactformulier of bel 06-115 11 392 voor een kennismakingsgesprek